Adventi hangulatban: Zakopane, Krakkó, Wieliczka

2019. december 6-8.

Részvételi díj: 45.900,- Ft/fő

Egyágyas felár: 12.500,- Ft/fő

Félpanziós felár: 8.000,- Ft/fő

Biztosítás: 1.710,- Ft/fő

Belépők: kb. 190,- PLN/fő

Utazás: autóbusszal

Ellátás: reggeli

Elhelyezés: ***szállodában

 

1. nap: 700 km Indulás kora reggel, utazás Szlovákián át. Lengyelországba érkezve pihenő a mese szép Tátra lábánál fekvő Zakopanéban. Séta a gorál síparadicsomban: fatemplom, hírességek temetője, Gubalowka, vásárlási lehetőség a piacon és az adventi forgatagban. Megérkezés az esti órákban Krakkóba, szállás (2 éj).

2. nap: 20 km Városnéző program Krakkóban a történelmi belváros nevezetességeivel. A Fő téren séta az egykor kereskedők elárusítóhelyeként szolgáló Posztócsarnok középkori kövein, látogatás a Mária templomban, majd a Jagelló Egyetemen. A Wawel-dombon a Királyi-palota és a lengyel királyok temetkezőhelye – köztük Báthory István sírja – a pompázatos katedrálisban méltó emléket állít a lengyel történelemnek. A nap végén elmerülhetünk a csodálatos krakkói advent hangulatában: a karácsonyi díszbe öltözött város nevezetességei mellett, forralt borozás és puncsozás közepette mindenki kedvére válogathat a kézzel készített ajándékok közül a város főterén.

3. nap: 700 km. Utazás Wieliczkára: a sóbánya földalatti színes világa számtalan csodával ejti ámulatba a látogatókat. Az ősi sóbánya méltán szerepel az UNESCO Világörökség listáján is Hazautazás Szlovákián keresztül, érkezés késő esti órákban.

 

Csatolt galéria: Zakopane - Krakkó

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!