A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Együttműködési területek

A kiemelt feladatok közé tartozik a társ Közlekedési Központokkal való konstruktív kapcsolat kialakítás, valamint a vasút társaságokkal (MÁV, GYSEV) való együttműködés, a jelenlegi menetrendi struktúra áttekintése, párhuzamosságok és csatlakozások vizsgálata, a menetrendek összehangolása.

Célunk a MÁV-val és a  GYSEV-vel való kölcsönös forgalmi kommunikáció, információ csere, közös operatív marketing tevékenység megvalósítása, az infrastruktúra fejlesztések, beruházások egyeztetése, közös fejlesztések lehetőségének vizsgálata.


Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. törekszik a régióhoz tartozó Volán társaságok meglévő jó kapcsolatainak fenntartására illetve bővítésére, kiemelten kezelve a Kormányzat stratégiai partnereivel, az önkormányzatokkal, a hatóságokkal és intézményekkel való együttműködést.

Cél a helyi közösségi közlekedés végzésére kiírt pályázatokon való eredményes részvétel, a Regionális Operatív Programokon nyertes, elsősorban utas-tájékoztatási témájú pályázatok sikeres befejezése, a nagyvárosok agglomerációjának közlekedésfejlesztése, illetve a menetrendek összehangolása.

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!