A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Értesítés üzletpolitikai kedvezmény alkalmazásáról

ÉRTESÍTÉS

ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNY ALKALMAZÁSÁRÓL

  

 

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy aregionális és országos közforgalmú közlekedést megrendelő Nemzeti Fejlesztési Minisztérium KSZFO/9473-1/2016-NFM sz. engedélye értelmében a 85 sz. főközlekedési út nyomvonalának módosítása, valamint a csatlakozó utak és kereszteződések átépítése miatt ténylegesen megnövekedett menetrendi km-övezeti besorolások ÜZLETPOLITIKAI KEDVEZMÉNY alkalmazása miatt visszaállításra kerülnek.

 

 

Fentiekre tekintettel a korábban meghirdetett, díjövezet növekedéssel járó viszonylatokban – méltányosságból – ismét a 2016. február 1. előtti menetdíjak kerülnek alkalmazásra.

 

A felülvizsgált és módosított övezetű bérletigazolványok, viszonylatigazolások elővételi pénztárainkban díjmenetesen visszacserélhetők, az üzletpolitikai kedvezmény – a bérletigazolványok és viszonylatigazolások cseréjét követően – legkorábban a május havi bérletjegyek megváltása alkalmával érvényesíthető. Közúti ellenőreink méltányosságból 2016. július 1-ig kizárólag szóban figyelmeztetik Utasainkat a bérletjegyek és bérletigazolványok km-övezetének egyezésére, a későbbiekben az eltérés azonban pótdíjazást vonhat maga után.

Tájékoztatjuk továbbá Tisztelt Utasainkat, hogy az üzletpolitikai kedvezmény alkalmazása nem visszamenőleges hatályú, így a 2016. február-április hónapra megváltott, magasabb összegű bérletjegyek értékkülönbözetének visszatérítésére nincs lehetőség.

 

 

Részletes felvilágosítással az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésükre:

 

-         Forgalmi Igazgatóság, Ügyfélszolgálati csoport: 96/622-105

 

-         Győr, autóbusz-állomás: 96/317-711, 96/317-712, 96/311-735

 

-         Csorna, autóbusz-állomás: 96/261-468

 

-         Kapuvár, autóbusz-állomás: 96/241-179

 

 

 

ÉNYKK Zrt.

 

SZOMBATHELY

 

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!