Északi-középhegység csodái

Időpont: 2019. augusztus 02-04. és  október 11-13.

Részvételi díj: 42.500,- Ft/fő

Elhelyezés: 3* panzió

Ellátás: reggeli                

Félpanzió: 7.000,- Ft/fő

Egyágyas felár: 6.500,- Ft/fő

  

Program:

1. nap450 km: Indulás a reggeli órákban, Gödöllőre érkezve Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélyát a Gödöllői Királyi Kastélyt és annak gyönyörűen karbantartott kertjét látogatjuk meg. Továbbutazunk Egerszalókra, itt a község nevezetességeivel ismerkedünk: hőforrás, só-domb, mészkőteraszok és fürdési lehetőség időjárás függvényében. Szállás a környéken (2 éj). 

2. nap200 km: Reggeli után Edelénybe utazunk, ahol a L’Huillier-Coburg kastélyt látogatjuk meg. Visszaútban rövid séta Lillafüreden, ahol Magyarország legnagyobb esésű vízesését tekintjük meg. Délután városnézés az ország egyik legszebb barokk városába, Egerben: a minaret, a vár és a székesegyház megtekintése. 

3. nap450 km: Reggeli után Szilvásvárad- Szalajka völgybe látogatunk el, melyet nem hiába neveznek a természet kincsestárának: a pisztrángtenyészet, a Sziklaforrás, az Erdei Múzeum és a Fátyol-vízesés nyújt felejthetetlen élményt. Utazás a két Tarna patak összefolyásánál lévő völgykatlanba, Sirokra: várlátogatás. Majd az ország legmagasabb pontjára érkezünk a Kékestetőre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a térségre. Érkezés a késő esti órákban.

Csatolt galéria: Az északi középhegység csodái

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!