A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Helyi menetrendi értesítés Mosonmagyaróvár - Érvényes: 2019. június 15-től

ÉNYKK Zrt. – H-MO-1/2019

Érvényes: 2019. június 15-től

 

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy

 

2019. június 15-től (szombattól) kezdődően

 

a helyközi autóbusz-menetrend változásai miatt a következő változások lépnek életbe Mosonmagyaróvár helyi autóbusz-közlekedésében is.

 

  • Az „1K” autóbuszvonalon új járat indul munkanapokon (hétfőtől péntekig) 5.13 órakor a vasútállomástól az autóbusz-végállomásig.

 

  • Az „5H” autóbuszvonalon az autóbusz-végállomásról Halászi út, Gyöngyös lakótelep felé eddig tanítási napokon 5.40 órakor induló autóbuszjárat ezután 15 perccel korábban, 5.25 órakor indul, továbbá tanszünetben is közlekedik munkanapokon (hétfőtől péntekig).

 

  • Az „5K” autóbuszvonalon az autóbusz-végállomásról az Új köztemető felé eddig csak tanítási napokon 13.35 órakor induló járat tanszünetben is közlekedik munkanapokon (hétfőtől péntekig).

 

  • Az „5K” autóbuszvonalon új járat indul tanszünetes munkanapokon 14.18 órakor az Új köztemetőtől az autóbusz-végállomásig.

 

  • A „7” autóbuszvonalon munkanapokon (hétfőtől péntekig) 5.20 órakor eddig 2 db autóbuszjárat indult, az egyik a MoWin Park, a másik a MOFÉM gyár érintésével: ezután 1 db autóbuszjárat indul, amely mind a MoWin Parkot, mind a MOFÉM gyárat érinti.

 

Szombathely, 2019. június 7.                        

                                                                                                                                          ÉNYKK Zrt.

                                                                                                                                    SZOMBATHELY

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!