Horvátországi hétvége, látogatás a Plitvicei-tavaknál

Időpont: 2019. június 29-30.; szeptember 28-29.

 

 

Program: 

 

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban Horvátországba. Csáktornya a Zrínyiek 300 évnél hosszabb birtoklása idején élte fénykorát. Továbbutazás Varazsdra, a városban található Horvátország legszebb barokk városközpontja. Kiemelkedő látványosságai közé tartozik a vár, melynek tulajdonosa volt Corvin János is; számos barokk templom és kolostor; valamint az 1773-ban alapított temetőkert árnyas sétányaival. A vadregényes Trakoscan-kastély középkori erődből a XIX. század végére alakult át fényűző lakókastéllyá. Bútorzata, könyvtára, trófeagyűjteménye ma is lenyűgözi a látogatókat. Szállás a Plitvicei-tavaknál.

 

2.nap: Reggeli után látogatás a természeti értékeit tekintve egyedülálló kincseket rejtő Plitvicei Nemzeti Parkban, mely 1979 óta az UNESCO Világörökség része. A 16 tóból álló tórendszer Európa egyik legkiterjedtebb és legszebb, forrásokból, vízesésekből, zúgókból és tavakból álló természeti látványossága. A 78 m magas óriás vízesését gyalogosan érjük el, majd romantikus parti ösvényeken jutunk el a Koznjak tóhoz, amit hajóval szelünk át. A séta végén elektromos kisbusszal térünk vissza a parkolóba. A közel 6 órás program felejthetetlen élményt ad. Hazautazás, érkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 31.900,- Ft/fő         Egyágyas felár:    6.000,- Ft/fő

Ellátás: reggeli                                Félpanziós felár:  4.900,- Ft/fő                 

Biztosítás: 1.140,- Ft/fő                              

belépők kb: 190,- HRK/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás díját, a kísérő idegenvezetést, esetenként a helyi idegenvezetést.                             
Nem tartalmazza: a belépőket, a külön fizetendő programokat és a biztosítást.
 
 
Felszállási helyek:   (pontos időpont a részvételi jegyen megadva, indulás előtti héten)
 
Győr, Városháza oldala - járdasziget 
Szombathely, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Lenti
 

 

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy idegenvezetőink külföldön csak csoportvezető szerepét tölthetik be. Az egyes nevezetességekről az autóbuszon kapnak ismertetőt. Kérjük, érvényes személyi igazolványát vagy útlevelét mindig vigye magával! Autóbuszaink komfortfokozata az egyes programoknál eltérhet!

Csatolt galéria: Horvátországi hétvége, látogatás a Plitvicei tavaknál

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!