A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Menetrendi értesítés Győr - Érvényes: 2019. augusztus 17-től

ÉNYKK Zrt. – H-GY-24/2019

Érvényes: 2019. augusztus 17-től

 

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy az úthálózat-fejlesztési munkálatok előrehaladása következtében

 

2019. augusztus 17-én (szombaton) üzemkezdettől

 

a Tóth László utca a helyi autóbusz-közlekedés számára is megnyitásra kerül, ezért a

 

8, 8B, 15, 15A

 

jelzésű helyi autóbuszjáratok közlekedési rendje az alábbiak szerint módosul.

 

A 8, 8B jelzésű helyi autóbuszjáratok terelése megszűnik, a járatok mindkét irányban újra eredeti útvonalukon és eredeti megállóhelyeiket kiszolgálva közlekednek.

 

A többi érintett autóbuszjárat közlekedésében nem történik változás, azok továbbra is az alábbi, megszokott terelőútvonalakon közlekednek.

A 15, 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok az AUDI gyár felé az Ipar utca – 1-es főút – Kardán utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Likócsi híd” és a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyeket, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen. A 15A jelzésű helyi autóbuszjáratok a Révai Miklós utca felé a Kardán utca – Pesti út – Likócsi híd – Ipar utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a „Dohány utca, Kenvéd Kft.” elnevezésű megállóhelyet, de megállnak az „Íves utca” megállóhelyen.

 

A Győr, autóbusz-állomás felé közlekedő országos és regionális autóbuszjáratok az 1-es főút – Pesti út – Likócsi híd – Mártírok útja felé közlekednek, megállóhelyeik változatlanok, ellenkező irányban útvonaluk sem változik.

 

                       

 

A kellemetlenségek miatt Tisztelt Utasaink szíves elnézését és megértését kérjük.

 

Szombathely, 2019. augusztus 16.                                                                                ÉNYKK Zrt.

                                                                                                                              SZOMBATHELY

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!