A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Menetrendi értesítés Lenti - Érvényes: 2018. november 23-tól

ÉNYKK Zrt.

Érvényes: 2018. november 23-tól

 

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy

2018. november 23-án (pénteken) 15.00 órától

Lenti, autóbusz-állomás átépítési munkálatai miatt, a pályaudvar területe lezárásra kerül és a fenti időponttól az ideiglenes autóbusz-állomás a Szövetkezeti utcába, a mellékelt térképen jelölt helyre kerül kihelyezésre. Az ideiglenes helyen 6 kocsiállásról indulnak járatok, így a 7-es kocsiállás járatai a 3-as, a 8-as kocsiállás járatai az 1-es kocsiállásról indulnak. Az egyes autóbuszjáratok menetrendje változatlan, az áthelyezés megállóhely kimaradást nem okoz. Az ideiglenes autóbusz-állomásról az indulás a Szövetkezeti utca – Kossuth út, míg az érkezés a Kossuth út – Ifjúság u. – Szövetkezeti u. útvonalon történik, kivétel a ’Bánffy úti óvoda’ érintésével közlekedő járatok.

 

                       

Az autóbusz-állomásról induló és érkező valamennyi országos, regionális és helyi autóbuszjárat járati útvonala megnövekszik, mely a díjszabásban nem kerül érvényesítésre. A korábbi autóbusz-állomásról és autóbusz-állomásig megváltott bérletjegyek a továbbiakban is elfogadásra kerülnek, továbbá a menetjegyek ára az építési munkálatok ideje alatt nem változik. Az ideiglenes autóbusz-állomáson az információs szolgálatunk és a bérletpénztáraink változatlan nyitva tartás mellett működnek.

 

A forgalmi helyzettől függően pár perces késések előfordulhatnak,

kérjük türelmüket és szíves megértésüket.

A menetrendi értesítő pdf formátumban >>itt<< megtekinthető.

 

Szombathely, 2018. november 14.                                                        ÉNYKK Zrt.

                                                                                                       SZOMBATHELY

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!