A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Nádasd – Körmend – Szombathely kombinált bérlet

 

Egy bérlet, két közlekedési eszköz - kényelmes, gyors napi munkába járás!

2017.  szeptember 1-től új kombinált bérlet kerül bevezetésre a Nádasd - Körmend - Szombathely útvonalon., amellyel az adott viszonylaton kedvezményes áron veheti igénybe a vasút és a helyközi autóbusz járatok összehangolt, menetrendszerinti szolgáltatásait.

A kombinált bérlettel a GYSEV Zrt. és az ÉNYKK Zrt. menetrendszerinti járatain,  Nádasd - Körmend útvonalon autóbusszal, Körmend - Szombathely között pedig vonattal utazhat, egyetlen bérlettel, a kétszeri sorbanállás gondja nélkül.

A kombinált bérlet ára

 

Havi

30 napos

Félhavi

Tanuló

2 490 Ft

2 490 Ft

1 250 Ft

Dolgozó

24 900 Ft

24 900 Ft

12 400 Ft

Érvényesség

A bérletjegy a rajta feltüntetett, az útiránnyal meghatározott viszonylaton belül közlekedő, az ÉNYKK Zrt. által közlekedtetett, belföldi menetrendszerinti autóbuszjáratokon, ill. a GYSEV Zrt. adott viszonylaton közlekedő, menetrendszerinti vonatain - a díjszabási korlátozás alá vont vonatok kivételével - korlátlan számú utazásra jogosít, annak érvénytartamán belül.

 • ÉNYKK autóbusszal igénybe vehető viszonylat:  Nádasd, Táncsics u. 8.– Körmend, autóbuszállomás
 • GYSEV vonattal igénybe vehető viszonylat:  Körmend, vasútállomás – Szombathely, vasútállomás

A havi bérlet a rajta feltüntetett naptári hónap első napjának 0.00 órától a következő hónap 5. napjának 24.00 órájáig érvényes.A félhavi bérlet a rajta feltüntetett naptári hónap 4-én 0.00 órától a hónap 20. napjának 24.00 órájáig vagy 19-én 0.00 órától a következő hónap 5. napjának 24.00 órájáig érvényes. A 30 napos bérlet az utas által kívánt és a bérleten feltüntetett naptári nap (az érvényesség első napja) 0.00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24.00 óráig érvényes.

Felhasználási feltételek

 • A kombinált bérletet csak jogos tulajdonosa használhatja. A kombinált bérlettel történő utazáskor a használati jogosultságot és az érvényességi viszonylatot a személyazonosság igazolásával igazolni kell.
 • A bérlettel történő első utazás megkezdése előtt arra a használójának nevét és/vagy - az azzal való együttes érvényességre való utalásként - a Szolgáltatónál kiváltott (érvényesített), a Szolgáltató által az Üzletszabályzatában erre meghatározott igazolvány, azonosító vagy jogosító kártya bérlettel való összetartozást kifejező megjelölését (sorszám, egyéb azonosító jel) fel kell tüntetni.
 • A bérlet kizárólag 2. kocsiosztályon érvényes. Magasabb kocsiosztály igénybevétele még a teljesárú 2-1. kocsiosztály-különbözet megfizetése mellett sem lehetséges.
 • A kombinált bérletjegy feláras vonaton a felár megváltása mellett használható fel utazásra.

 • A fel nem használt és a részben felhasznált kombinált bérletjegy árának visszatérítése az értékesítő közlekedési vállalat Üzletszabályzatának előírásai szerint lehetséges.

Értékesítési helyek

 • Szombathely, vasútállomás belföldi jegypénztárai
 • Körmend állomás belföldi jegypénztárai

További információk

 • Kutya szállítása az adott szolgáltató díjszabása szerint meghatározott feltétellel és megállapított díj ellenében lehetséges Az utazási feltételek szerint a szállítható egyéb élő állatok szállítása szintén díjtalan.

 • Kerékpár szálítása a mindenkori kerékpár-viteldíj megfizetésével csak a vonaton lehetséges.

 • Jegy nélkül, vagy érvénytelen bérlettel történő utazás esetán az adott közlekedési vállalat pótdíját kell megfizetni.

 

A menetrend pdf formátumban >>itt<< a szórólap pedig >>itt<< letölthető. 

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!