Szlovéniai barangolás: Lendva, Dobronak, Bakonaki-tó

 

Időpont: 2020. május 10. vasárnap

 

Program:

A Bakonaki-tó környékén több energiapontot találtak, ezek közül jó néhányat bemértek (padok találhatók itt – melyen kb. 10-20 perc üldögélés után lehet érezni az energiaáramlást). A békés környezet és a tiszta levegő mindenképpen jó hatással van ránk, élvezzük a természet szépségét! A dobronaki orchideafarmés trópusi kert egy 14.000 m2, saját termálkútból fűtött üvegházban mutatja be a trópusi növényritkaságok sokféleségét: a számtalan orchideafajon túl kávét, vaníliát, borsot is felfedezhetünk sétánk során (vásárlási lehetőség). Lendva a szlovéniai magyarság központja. A város melletti szőlőhegyen, az 53,5 m magas kilátótoronyból egyszerre 4 ország vidékeit szemlélhetjük. A vár kiállításai (vártörténet, Zala György Emlékszoba, hetési művészet bemutatója) és a filmvetítés átfogó képet adnak a városról és történelméről. Az óváros lenyűgöz gazdag építészeti örökségével, a Bánffyak és a zsidók hagyatékával (zsinagóga, Katalin-templom, Makovecz Imre tervezte épületek).

 

Részvételi díj: 9000,- Ft/fő    

Biztosítás: 570,- Ft/fő                              

belépők kb:20,- €/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás díját, a kísérő idegenvezetést, esetenként a helyi idegenvezetést.
Nem tartalmazza: a belépőket, a külön fizetendő programokat és a biztosítást.

 

Felszállási helyek és időpontok:  (pontos időpont a részvételi jegyen megadva, indulás előtti héten)

06:30 óra   Győr, Városháza oldala - járdasziget
07:00 óra   Csorna, Kórház buszmegálló
08:00 óra   Szombathely, Ady tér - Autóbusz állomás
08:50 óra   Lenti, Autóbusz állomás
 
Transzfer min. 7 fő esetén Sopronból Hegyfaluba!
06:30 óra   Sopron, GySEV pu. - SPAR oldala

 

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy idegenvezetőink külföldön csak csoportvezető szerepét tölthetik be. Az egyes nevezetességekről az autóbuszon kapnak ismertetőt.
Kérjük, érvényes személyi igazolványát vagy útlevelét mindig vigye magával! Autóbuszaink komfortfokozata az egyes programoknál eltérhet!

 

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!