A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Tájékoztatás Üzletszabályzat módosításáról

Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy az Üzletszabályzat az alábbi területeken módosult:

  • Veszprémben a városi (helyi) autóbuszjáratok közlekedtetésére vonatkozó közszolgáltatási szerződés 2018. december 31. napjával lejár, a továbbiakban Veszprém Megyei Jogú Város saját tulajdonú társasága látja el az autóbuszos helyi személyszállítási feladatokat, így az arra vonatkozó részek törlésre kerültek [2. sz. MELLÉKLET Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához, VÁROSI (HELYI) AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA 2/3. sz. melléklet A menetjegyek, bérletek és pótdíjak fajtái és díjai a Veszprém megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Ajka, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Pápa, Várpalota) (193. oldal)].
  • Az időközi változások átvezetésre kerültek az 1. sz. Függelékben az egyes szolgálati helyeken nyújtott szolgáltatások, a pénztárak nyitvatartási ideje és a bizományos menetjegy- és bérletárusító helyek listája vonatkozásában [1. sz. Függelék: Az ÉNYKK Zrt. utasforgalmi létesítményeinek elérhetősége, információs helyek, pénztárak valamint bizományos menetjegy- és bérletárusító helyek listája (83. oldal)].
  • Kiegészítésre került az üzletpolitikai kedvezménnyel érintett viszonylatok jegyzéke [MELLÉKLET Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához, ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA 1/11. sz. melléklet (160. oldal)].

 

Az üzletszabályzat-módosítás hatályba lépésének időpontja: 2019. január 1.

 

ÉNYKK Zrt. üzletszabályzata (15. sz. módosított változat) „pdf” formátumban >>itt<< letölthető.

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!