A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Tájékoztató

 

Továbbra is biztosítjuk az ingyenes felszállást (transzfer vagy csatlakozás) az alábbi városokban: Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Hévíz, Keszthely, Lenti, Szombathely, Győr, Sopron és Mosonmagyaróvár (min. 4 fő).

Az ülőhelyfoglalás az előleg befizetés sorrendjében választható, de a férőhelyek célszerű kihasználása miatt az egyedül jelentkező Utasok ülőhelye értesítést követően változhat.

Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel foglalásaikat / ülőhelyeiket - előleg fizetés nélkül (opciósan) - maximum 1 hétig tárolja a foglaló rendszer.

Megértésüket köszönjük!

  

Biztosítási díj és módozatváltozás:

Utasainknak a Colonnade Insurance S.A.  betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Atlasz Assistance Card Classic szolgáltatását nyújtjuk.

BIZTOSÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Felhívjuk Kedves Utasaink figyelmét, hogy 2019. március 11-től a saját csoportos egy és többnapos útjainkra 570/Ft/fő/nap áron tudunk utasbiztosítást kötni, melyet nem terhelnek pótlékok.

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!