A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Társaságunk –a kiszolgálási színvonal emelése és az adminisztráció egyszerűsítése érdekében - 2017. január 1.-ével új informatikai rendszerre áll át.

Ebből adódóan – várhatóan 2017. január 02-16. között az ÉNYKK Zrt. az idegenjavítási és műszaki vizsgáztatási tevékenységét szünetelteti.

 

Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a műszaki vizsgáztatásra vonatkozó rendelet (5/1990. (IV.12.) KÖHÉM rendelet 11. §. (3a) bekezdés) szerint lehetőség van a gépjárművek előrehozott műszaki vizsgáztatására. Így a forgalmi engedélyben rögzített érvényességi időt megelőző 30 napon belül vizsgáztatva a járművet – megfelelő minősítés esetén – a forgalmi engedélyben rögzített érvényességtől számítva - tehát érvényességi időtartam vesztés nélkül - kerül az érvényesség rögzítésre.

 

A Nemzeti Közlekedési Hatóság év végi zárási időpontjáig készséggel állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére, előrehozott műszaki vizsgájuk, javításaik elvégzésére.

 

Kérjük időpont egyeztetésre hívja munkatársainkat.

 

A kellemetlenségért elnézésüket kérjük, 2017. 01. 17-től továbbra is várjuk kedves Ügyfeleinket!

 

 

Szombathely, 2016. december 08.

 

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!