A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Tevékenység Bemutatása

 

 

TANKOLJON AZ ÉNYKK ZRT. ÜZEMANYAGKÚTJAIN!

 

MEGBÍZHATÓ, MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS, ÜGYFÉLBARÁT ÁRAK!

 

Az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Veszprém és Zala megyékben összesen 12 üzemanyag kútján (Várpalota, Dudar, Veszprém, Balatonfüred, Ajka, Sümeg, Tapolca, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely, Lenti, Zalaszentgrót) kedvező áron kiváló minőségű üzemanyaggal, kenő- és adalékanyagokkal,autóápolási cikkekkel és egyéb shop termékekkel (lásd szolgáltatások) áll meglévő és leendő ügyfelei részére.

Diesel üzemű gépjárművek tankolását szerződéses rendszerben is vállaljuk, ez esetben a felhasználás függvényében további fizetési kedvezményt tudunk biztosítani. A szerződéskötés feltételeinek megismerése, illetve a megbeszélés időpontjának egyeztetése céljából hívja a 30/439-1996, vagy a 92/503-658 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt a következő címre: [email protected] Mintaszerződéseinket megtekintheti honlapunkon.

Üzemanyag kiszolgálásunk automatizált. A chipkártyás jármű és személyazonosító rendszer által nyomtatott bizonylatok megkönnyítik ügyfeleink részére a járművekre felhasznált üzemanyag elszámolását, megkímélik Önt és munkatársait a készpénz kezeléssel járó utalványozás és elszámolás végzésétől és az ehhez társítható visszaélések lehetőségétől.

Rendszereink alkalmasak a jövedéki adó részbeni visszaigénylésére.

Mindenkori üzemanyagárainkat láthatja és összehasonlíthatja a www.holtankoljak.hu weboldalon is, de hívja közvetlenül kútjainkat is (lásd elérhetőség).

 

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, ÉNYKK Zrt.!

MERT MINDEN FORINT SZÁMÍT!

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!