A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Üzletszabályzati közzététel

Üzletszabályzati közzététel

 

Közzététel napja: 2016. október 6.

 

Az Üzletszabályzat az alábbi területeken módosult:

 

  • Az ÉNYKK Zrt. autóbusz-állomásaira és más utasforgalmi szolgálataira vonatkozó adatok pontosításra kerültek (2. sz Függelék: Az ÉNYKK Zrt. autóbusz-állomásai és más utasforgalmi szolgálatai 89-97. oldal).
  • Az ÉNYKK Zrt. menet- és bérletárusító helyeinek listája átdolgozásra és pontosításra került (3. sz. Függelék: Az ÉNYKK Zrt. jegy- és bérletárusító helyei 98-113. oldal).
  • A gyermekek gyermekkocsiban történő szállítására vonatkozó szabályozás pontosításra került egy,  az üzletszabályzatban meglévő szabályozásra történő hivatkozással, az alábbiak szerint:

„Gyermekkocsival szállított kisgyermek elhelyezése és felügyelete minden esetben a kísérő feladata azzal a kiegészítéssel, hogy a gyermekkocsiban vagy ölben történő szállításáról is a kísérő dönt a X. Fejezet 7. a) pontban foglaltak figyelembevételével. Gyermekkocsiban a kisgyermek csak a kocsi rögzített állapotában és a gyermek bekötése esetén szállítható. A gyermekkocsit akkor is elmozdulás ellen rögzíteni kell, ha a gyermek nem abban utazik.”

[IV. Cím SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS, UTAZÁSI FELTÉTELEK A/ RÉSZ Utazási feltételek az ÉNYKK Zrt. menetrend szerinti autóbuszjáratainak belföldi országos, regionális és elővárosi, valamint a határon átmenő forgalomban történő igénybevételére V. Fejezet Utazási jogosultság 6. pont  (25. oldal)].”

 

ÉNYKK Zrt. üzletszabályzata (5. sz. módosított változat) word dokumentum formátumban >>itt<< letölthető.

 

 

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!