A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Üzletszabályzati közzététel

 

Az Üzletszabályzat az alábbi területeken módosult:

 

  • Tapolcán a városi (helyi) autóbuszjáratok közlekedtetésére vonatkozó közszolgáltatási szerződés 2018. március 31. napjával, a megrendelő részéről felmondásra került, így az arra vonatkozó részek törlésre kerültek. [2. sz. MELLÉKLET: Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához VÁROSI (HELYI) AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA 2/3. sz. melléklet A menetjegyek, bérletek és pótdíjak fajtái és díjai a Veszprém megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Ajka, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Pápa, Várpalota, Veszprém) (193. oldal)].
  • Az időközi változások átvezetésre kerültek az 1. sz. Függelékben az egyes szolgálati helyeken nyújtott szolgáltatások, a pénztárak nyitvatartási ideje és a bizományos menetjegy- és bérletárusító helyek listája vonatkozásában. [1. sz. Függelék: Az ÉNYKK Zrt. utasforgalmi létesítményeinek elérhetősége, információs helyek, pénztárak valamint bizományos menetjegy- és bérletárusító helyek listája (83. oldal)]
  • Az élő állat szállításának díjára vonatkozó szabályozás szövege – a szabályozás változtatása nélkül – pontosításra került a díjszabási mellékletekben. 1. sz. MELLÉKLET: Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA (141. oldal)]. [2. sz. MELLÉKLET: Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához VÁROSI (HELYI) AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA (181. oldal)].

 

Az üzletszabályzat hatályba lépésének időpontja: 2018. június 11.

 

ÉNYKK Zrt. üzletszabályzata (14. sz. módosított változat) pdf formátumban >>itt<< letölthető.

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!