A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Üzletszabályzati közzététel

Üzletszabályzati közzététel

 

Az  ÉNYKK Zrt. a 213/2012. (VII. 30.) Kormányrendeletben meghatározott kötelezettségének eleget téve, jelen hirdetményben teszi közzé módosított üzletszabályzatának tervezetét. A tervezettel kapcsolatosan - a közzétételt követő 15 napon belül - bárki észrevételt tehet a [email protected] e-mail címen.

A közzététel napja: 2018. november 23. A módosítás hatályba lépésének időpontja: 2019. január 1.

Az Üzletszabályzat 15. számú módosításának tervezete az alábbiakat tartalmazza:

  • Veszprémben a városi (helyi) autóbuszjáratok közlekedtetésére vonatkozó közszolgáltatási szerződés 2019. január 1. napjával, a megrendelő részéről felmondásra  került, így az arra vonatkozó részek törlésre kerültek [2. sz. M E L L É K L E T Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához VÁROSI (HELYI) AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA 2/3. sz. melléklet A menetjegyek, bérletek és pótdíjak fajtái és díjai a Veszprém megyében közlekedő városi (helyi) autóbuszjáratokon (Ajka, Balatonfüred,  Balatonfűzfő, Pápa, Várpalota) (193. oldal)].

  • Az időközi változások átvezetésre kerültek az 1. sz. Függelékben az egyes szolgálati helyeken nyújtott szolgáltatások, a pénztárak nyitvatartási ideje és a bizományos menetjegy- és bérletárusító helyek listája vonatkozásában. [1. sz. Függelék: Az ÉNYKK Zrt. utasforgalmi létesítményeinek elérhetősége, információs helyek, pénztárak valamint bizományos menetjegy- és bérletárusító helyek listája (83. oldal)].

  • Kiegészítésre került az üzletpolitikai kedvezménnyel érintett viszonylatok jegyzéke [M E L L É K L E T Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához ORSZÁGOS, REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA 1/11. sz. melléklet (160. oldal)].”

 ÉNYKK Zrt. üzletszabályzata (15. sz. módosított változat) word dokumentum formátumban >>itt<< letölthető.

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!