A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Üzletszabályzati közzététel

 

Üzletszabályzati közzététel

 

A közzététel napja: 2016. március 16.

 

Az Üzletszabályzat az alábbi területeken módosult:

 

  • A      KSZFO/26233-1/2015-NFM. engedély alapján beépítésre kerül a 2015/2016.      menetrendi időszakban alkalmazható új üzletpolitikai kedvezmény az      alábbiak szerint:

„(A kötelező helybiztosítás díja alkalmazása alól az egyes vonalakra kapott felmentések a Szolgáltató honlapján külön kerülnek meghirdetésre.)”.

(1. sz. M E L L É K L E T Az ÉNYKK Zrt. közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozó Üzletszabályzatához ORSZÁGOS,REGIONÁLIS ÉS ELŐVÁROSI AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA II. Fejezet Általános menetdíjak 1.2. A menetjegy ára).

  • Határon átmenő és      nemzetközi személyszállítási szolgáltatások díjtáblázataiból törlésre      került egy olyan díjtáblázat amelynek érvényességi ideje lejárt (1/7. sz.      melléklet).
  • ÉNYKK Zrt. menet- és      bérletárusító helyeinek listája és a feláras járatok felsorolása      pontosításra került (3. sz. Függelék: Az ÉNYKK Zrt. jegy- és bérletárusító      helyei).
  • Néhány önkormányzattal a      városi (helyi) autóbuszjáratok közlekedtetése tárgyában korábban kötött      Közszolgáltatási Szerződések módosításra kerültek a pótdíj, bemutatási      díj, kezelési költség, bérletérvényességi idő vonatkozásában. Ezek a      módosítások kerülnek beépítésre az egyes mellékletekbe. (2. sz. MELLÉKLET      VÁROSI (HELYI) AUTÓBUSZJÁRATOK DÍJSZABÁSA

2/1. – 2/5. sz. mellékletek).

 

 

 

ÉNYKK Zrt. üzletszabályzata (4. sz. módosított változat) pdf formátumban >>itt<< letölthető.

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!