A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Álláshirdetés - Legyen a munkatársunk!

Az ÉNYKK Zrt. győri telephelyére garázsmester munkakörbe keres munkavállalót.

Álláslehetőség! Legyen a munkatársunk!

Az ÉNYKK Zrt. autószerelő munkakörbe keres munkavállalót, Keszthelyre.

Nyilvános pályázati felhívás ingatlanrész bérbeadására

Az ÉNYKK Zrt. (9700 Szombathely, Körmendi út 92.) nyilvános pályázatot hirdet az alábbi ingatlanrész bérbeadására.

Őrségi kirándulás

Látogasson el velünk az Örségbe, ahol betekinthet a régmúlt ma is élő hagyományaiba!

Üzletszabályzati közzététel

AZ ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság Üzletszabályzata a közforgalmú menetrend szerinti személyszállítási szolgáltatásra és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokra.

Értesítés

Két nappal tovább használhatóak a márciusi helyi és helyközi bérletek

Közlemény

Az ÉNYKK Zrt. közleménye a 2015. február 11-én Győrben, a kora reggeli órákban, egyes helyi járati vonalakon történt kimaradásokkal kapcsolatban.

Üzletszabályzati közzététel

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2015. január 1-től az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen működő Részvénytársaság (rövidített neve: ÉNYKK Zrt.) a Bakony Volán Zrt., Balaton Volán Zrt., Kisalföld Volán Zrt., Somló Volán Zrt., Vasi Volán Zrt. és a Zala Volán Zrt. jogutódjaként működik.
Az  ÉNYKK Zrt. a 213/2012. (VII. 30.) Kormányrendeletben meghatározott kötelezettségének eleget téve, jelen hirdetményben teszi közzé üzletszabályzatának tervezetét. A tervezettel kapcsolatosan - a közzétételt követő 15 napon belül - arra bárki észrevételt tehet a  kommunikacio@enykk.hu e-mail címen.
A közzététel napja 2015. január 08.

Európai Mobilitási Hét 2014 - programok a régióban

2014. szeptember 16. és 22. között ismét megrendezésre kerül az Európai Mobilitási Hét, mely rendezvény lényege felhívni az emberek figyelmét a környezettudatos életre, ezzel összhangban a fenntartható városi közlekedésre és a tömegközlekedés fontosságára is. Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. irányítása alá tartozó Volán társaságok a helyi önkormányzatokkal karöltve az idén is színes programokkal készülnek.

E programsorozat keretein belül rendezik meg immár tizenharmadik alkalommal az Európai Autómentes Napot.

Együtműködési megállapodást írt alá az ÉNYKK Zrt. és a GYSEV Zrt.

Egységes, regionális közlekedési rendszer kialakítása a célja annak az együttműködési megállapodásnak, amelyet a GYSEV Zrt., és az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. írt alá Sopronban.

Európai Mobilitási Hét 2013

2013. szeptember 16-22. között tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, a fenntartható és környezetbarát városi közlekedést népszerűsítő programsorozatot, amelynek tetőpontja idén is az Európai Autómentes Nap lesz. A rendezvény ezúttal az idei, Uniós célkitűzésekkel összhangban, a tiszta levegővel és a közösségi közlekedés kapcsolatáról szóló projektek bemutatására összpontosít, ennek megfelelően az idei jelmondat: „Tiszta levegő – Mozdulj érte!”

Hátrányos helyzetben élőket támogatnak a nemzeti társaságok munkavállalói

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. és annak tulajdonában lévő további huszonhét társaság dolgozói munkabérükből havonta 200 forintos rendszeres havi átutalás formájában támogatják, egy éven keresztül a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványt, így a hátrányos helyzetben élő gyerekeket és családokat.

Elindult az ÉNYKK portál

Elindult az ÉNYKK portál! Köszönjük megtisztelő érdeklődését!