A honlap tartalma 2019. október 1-je után nem frissül. Az aktuális híreket és menetrendi információkat a www.volanbusz.hu oldalon találja.

Vas megyei helyközi menetrendi értesítések

Menetrendi értesítés Szombathely - Érvényes: 2019. szeptember 26-tól

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2019. szeptember 26-án (csütörtökön) üzemkezdettől az építési munkálatok befejeződése miatt Szombathely, autóbusz-állomás 1-es kocsiállása eredeti helyére kerül visszaállításra.

Menetrendi értesítés Kenéz - Érvényes: 2019. szeptember 17-től

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2019. szeptember 17-én (kedden) üzemkezdettől Kenéz településen megvalósuló munkálatok idejére a ’Kenéz, aut. vt.’ megállóhelyek áthelyezésre kerülnek a mellékelt térkép szerint.

Menetrendi értesítés Megyehíd - Érvényes: 2019. augusztus 14-től

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2019. augusztus 14-én (szerdán) üzemkezdettől Megyehíd településen a munkálatok befejeződtek így az érintett autóbuszjáratok eredeti, menetrend szerinti útvonalukon közlekedve érintik ’Megyehíd, aut. vt.’ megállóhelyet.

Menetrendi értesítés Bük - Érvényes: 2019. március 7-től

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2019. március 7-től (csütörtök) Bük belterületén a Petőfi Sándor utca körforgalom és Marx Károly utca közötti szakaszán útépítési munkálatok miatt félpályás lezárásra kerül sor. A forgalom jelzőlámpás irányítás mellett haladhat.

Menetrendi értesítés Körmend - Érvényes: 2018. december 1-től

Értesítjük a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2018. december 1-jén (szombat) üzemkezdettől Körmend város Horvátnádalja településrészén hídfelújítás miatt, az érintett menetrendszerinti autóbuszjáratok nem érintik ’Körmend (Horvátnádalja), orvosi rendelő’ és ’Körmend (Horvátnádalja), aut. vt.’ elnevezésű megállóhelyeket.