Helyi menetrendi értesítés Pápa - Érvényes: 2019. július 18-tól

ÉNYKK Zrt. – H-PA-6/2019

Érvényes: 2019. július 18-tól

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy

 

2019. július 18-án (csütörtökön) üzemkezdettől

 

Pápán közműépítési munkálatok miatt teljes szélességben lezárásra kerül a

 

Juhar u. – Bocsor I. u. – Nagysallói u. kereszteződése.

 

Az érintett helyi járatok számára kijelölt terelőutak a következők.

 

1H vonal: az autóbusz-állomás felől érkező járatok a Juhar utcából a Hirtenberger végállomás helyett a Szabó Ervin utcai ideiglenes végállomásukra közlekednek. Itt megvárják a műszakváltást, és a Hirtenberger helyett a Szabó Ervin utcától indulnak 3 perccel később (tehát 6.07 helyett 6.10, 6.10 helyett 6.13 órakor stb.), majd a Szabó Ervin utcán végighaladva, a Vízmű utcától változatlan útvonalon közlekednek visszafelé az autóbusz-állomásig.

 

1Y vonal: a járatok a Budai Nagy Antal utca – Somlai út – Bocsor I. u. elágazás – kéttornyúlaki körforgalom – 83. sz. elkerülő út – Juhar u. – Yanfeng útvonalon közlekednek. A terelés következtében a „Veszprémi út” és a „Közgazdasági szakközépiskola” megállóhelyek kimaradnak.

 

7. sz. vonal: a vasútállomás felől érkező járatok a Hirtenberger végállomás helyett a Szabó Ervin utcai ideiglenes végállomásukig közlekednek. Itt megvárják a műszakváltást, és a Hirtenberger helyett a Szabó Ervin utcától indulnak 3 perccel később (tehát 6.15 helyett 6.18, 7.57 helyett 8.00 órakor stb.), majd a Szabó Ervin utcán végighaladva, a Vízmű utcától változatlan útvonalon közlekednek visszafelé a vasútállomásig.

                           

Részletes információ Pápa, autóbusz-állomáson kapható:

 

Pápa

Szabadság utca 1.

Tel: 89/324-811

 

 

 

Szombathely, 2019. július 12.                                                                                    ÉNYKK Zrt.

                                                                                                                             SZOMBATHELY